Po tomto zakončení stála na nohách celá hala

NETKY.SK • 27 Marec 2019, 17:50 • 2 min
Po tomto zakončení stála na nohách celá hala

LOS ANGELES - Basketbalová NBA prekvapuje fanúšikov po celom svete. Počas včerajšej noci nastúpili proti sebe basketbalisti LA Lakers a Washingtonu Wizards. Koniec prvej štvrtiny však priniesol sólo akciu, ktorá sa ihneď stala hitom internetu.

slovakia

left justify in out

Lakers ani Wizards sa bohužiaľ do tohtoročného playoff už neprebojujú. Zápas na západnom pobreží USA v legendárnom Staples Centre tak už nič neriešil. Diváci však na konci prvej štvrtiny zápasu aj tak vstávali zo svojich sedadiel. Postaral sa o tom domáci hráč Lakers Lance Stephenson, ktorý zobral všetko na seba a doslova "vyškolil" brániaceho protihráča. 

 

 

Lance predviedol svoju najväčšiu zbraň tzv. crossover. Protihráčovi Jeffovi Greenovi sa následne zaplietli nohy, v NBA tomu hovoria "ankle breaker", a takmer padol na zem. Na twitteri dokonca z toho spravili aj slovnú hračku: "Lance really made them dance!", teda Lance ich donútil tancovať. Najväčšia hviezda ligy LeBron James bol tiež celý bez seba po tomto nádhernom sólovom zakončení.

 

 

Obrana súpera sa však na túto variantu musela pripraviť. Lance je v lige známy takýmto štýlom hry a predviedol už nejednu podobnú akciu, ktorá sa dostala do highlightov zápasu. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies