Meky Žbirka z nemocnice: Posielajte energiu, budem ju potrebovať!

NETKY.SK • 15 Október 2021, 13:9 • 2 min
Meky Žbirka z nemocnice: Posielajte energiu, budem ju potrebovať!

Jedna z legiend česko-slovenskej hudby bojuje so zdravotnými problémami. Miroslav Žbirka je aktuálne hospitalizovaný v nemocnici. Informoval o tom vo štvrtok na sociálnej sieti. Uviedol, že dostáva infúzie.

slovakia

left justify in out

"Priatelia, dostihol ma nejaký zakerný bacil a skončil som na infúzkach. Posielajte energiu, budem ju potrebovať," napísal Žbirka na sociálnej sieti.

 

 

Meky Žbirka je známy pre svoj špecifický hlas a známe hity, ako napríklad Biely Kvet, 22 dní, Atlantída. Je bývalým členom kapely Modus. Za skladbu Úsmev získali s Jankom Lehotským a Marikou Gombitovou zlatú Bratislavskú lýru v roku 1977. 

 

Možno vás zaujme: Bill Clinton skončil v nemocnici!

img

 

Momentálne je v nemocnici.  Svoj zdravotný stav zatiaľ bližšie nešpecifikoval. Fanúšikom odkázal, aby mu posielali energiu. Viaceré známe tváre mu vyjadrili spolupatričnosť a podporu.  Zuzana Vačková napísala: "Prajeme Vám skoré uzdravenie!!!"

 

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona