Orlov pred titulovým zápasom páli do Cvernu: Mal by skončiť, hodí sa viac do krčmy než do klietky!

NETKY.SK • 29 September 2023, 18:00 • 2 min
Orlov pred titulovým zápasom páli do Cvernu: Mal by skončiť, hodí sa viac do krčmy než do klietky!

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Ukrajinsko-český MMA bojovník a šampión IAF Yevhenii Orlov ide do ďalšieho zápasu. Vo svojej obhajobe kráľa ťažkej váhy nastúpi proti Alexovi Cvernovi, ktorý si svoju šancu vypýtal expresným knokautom proti Davidovi Závodovi.

slovakia

left justify in out

Orlov nemá zo svojho súpera žiadne obavy a keďže mu Cverna nie je sympatický ani po ľudskej stránke, v zápase mu rozhodne motivácia chýbať nebude. Duel Orlov vs. Cverna je vypísaný na 5x5 minút o titul ťažkej váhy I Am Fighter a uskutoční sa na spoločnom galavečeri RFA x IAF Special Title Night11. novembra. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.cz.

 

Budem ho musieť doučiť a mal by ukončiť kariéru

 

Zápasy v ťažkej váhe často rozhoduje jedna dobre trafená rana. Tá v mnohých prípadoch padne po nie príliš technickom boji a napriek tomu je účinnou zbraňou. Sila úderov je práve najväčšia Cvernova prednosť, no na Orlova vôbec nerobí dojem. „Vždy rešpektujem svojich súperov. Cverna ale nemá môj rešpekt ani ako fighter, ani ako človek,“ povedal o svojom najbližšom súperovi.

 

„Môžeme to vidieť ako na staredownoch, tak aj pri jeho zápasoch. Jeho štýl je viac na krčmové bitky a nie do klietky. Takže ho budem musieť trošku doučiť. Pre mňa to nie je súper, nevnímam ho tak. Vnímam ho skôr ako starého športovca, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že už by mal ukončiť kariéru,“ odôvodnil svoje tvrdenie a upozornil na fakt, že Cverminátor má 48 rokov.

Lepší postoj a dominancia na zemi

 

Yevhenii Orlov prešiel do MMA z wrestlingu, z ktorého ťažil vo väčšine svojich zápasov. V mnohých prípadoch ukázal, že netreba podceňovať ani jeho striking a sám Orlov považuje svoj postoj za lepší, než je ten Cvernov.

 

„Jeho úder je silný, ale viem, že môj postoj je oveľa lepší. Môžem ho ľahko ukončiť na zemi, pretože je to moja najsilnejšia stránka, predsa len som wrestler. Ale nebude pre mňa ťažké ani ukončiť ho v postoji. Myslím, že knockout mi nebude trvať dlho,“ predpovedá namotivovaný Orlov.

 

Jeden zápas už odvolal

 

So svojím najbližším súperom už dokonca mal v minulosti bojovať. Ako to už však bolo aj v mnohých iných prípadoch, Cverna zo zápasu odstúpil. „Najviac bude rozhodovať, že zápas prebehne tak, ako má. Predsa len toto nie je prvý zápas, keď musím bojovať s Cvernom. Náš prvý zápas bol oznámený na prvom galavečere IAF, ale víkend pred zápasom Cverna zápas zrušil, pretože mal problém s ramenom. Všetci tvrdia, že do ťažkých zápasov nechce nenastúpiť. Takže dúfam, že tento zápas prebehne a budem ho môcť ukončiť,“ vyjadril Orlo svoju túžbu. Titulový zápas o šampióna ťažkej váhy IAF prebehne v pražskej UNYP Aréne 11. novembra. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA / Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies