Oremus sa stal novým trénerom Karlovych Varov

NETKY.SK • 15 Október 2015, 12:21 • 2 min
Oremus sa stal novým trénerom Karlovych Varov

KARLOVY VARY - Peter Oremus sa stal novým trénerom účastníka českej hokejovej Tipsport extraligy HC Energie Karlovy Vary. Do aktuálne predposledného tímu najvyššej českej súťaže prichádza iba štyri dni po tom, čo skončil v tíme úradujúceho slovenského majstra HC Košice.

slovakia

left justify in out

O príchode Oremusa do tímu českého extraligistu informoval karlovarský klub na svojej oficiálnej stránke. Doterajší tréner Energie Karel Mlejnek bude pôsobiť ako Oremusov asistent. "Zámerom tohto rozhodnutia je posilniť trénerský post o skúseného trénera. Vedenie klubu, tréneri vrátane realizačného tímu a celý hráčsky káder v žiadnom prípade nevzdávajú boj o predkolo play off a všetky minulé aj budúce kroky budú smerovať k naplneniu tohto ciela," uviedol generálny manažér HC Energie Karlovy Vary Miroslav Vaněk. Oremus už viedol štvrtkový tréning svojho nového tímu. V českej extralige už v minulosti pôsobil ako hlavný kouč Vítkovíc.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies