Opitý vodič s 1,5 promile ťukol do policajného auta

NETKY.SK • 23 August 2023, 08:05 • 2 min
Opitý vodič s 1,5 promile ťukol do policajného auta

Šaštín-Stráže-Tomu sa povie dokonalé "šťastie". Pred šoférovaním požiť alkohol a potom to nasmerovať do policajného auta.

slovakia

left justify in out

To, že alkohol za volant auta nepatrí, sa učia už malé deti. So stúpajúcimi  promile vodič stráca kontrolu nad vozidlom a môže spôsobiť inému vodičovi ujmu na zdraví. Obvykle sa takýmto "vodičom" nič nestane, zato si to odnesú nevinní ľudia. V Šaštíne-Strážoch dokonca na takú jazdu doplatilo policajné auto. 

 

Policajná hliadka riešila v meste Šaštín-Stráže vodiča, ktorý pod vplyvom alkoholu narazil do policajného auta. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová. Vodiča na osobnom aute Škoda Octavia zastavila hliadka v nedeľu (20. 8.) v skorých ranných hodinách.

"Tesne predtým mal 41-ročný vodič ich vozidlo zachytiť svojou ľavou prednou časťou auta. Policajti muža skontrolovali a podrobili dychovej skúške. Jej výsledok sa vyšplhal takmer na 1,5 promile," uviedla Antalová. Policajti mužovi na mieste zadržali vodičský preukaz a previezli ho na policajné oddelenie.

 

"Dopravní policajti vodiča obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu môže hroziť až ročný pobyt vo väzení," doplnila krajská policajná hovorkyňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Zlatica Gregorová
TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies