V ktorej oblasti hlási Česká republika radikálny prepad z 12 až na 2,29 percenta?

NETKY.SK • 23 August 2020, 10:02 • 2 min
V ktorej oblasti hlási Česká republika radikálny prepad z 12 až na 2,29 percenta?

V súvislosti so šírením nového koronavírusu a ochorenia COVID-19 zaznamenali v Českej republike najnovšie jeden pozitívny jav.

slovakia

left justify in out

Nárast ľudí nakazených koronavírusom u našich západných susedov síce zaznamenal piatkový rekord, no o deň neskôr výrazne poklesol. Webová stránka televíznej stanice Nova informovala, že najviac nakazených hlási stále Praha a Moravskosliezsky kraj. Česko však v súvislosti s COVID-19 prináša aj pozitívny signál.

 

Ako zverejnilo české ministerstvo zdravotníctva, sobota znamenala prírastok 239 nových prípadov. Ďalší mŕtvi nepribudli. Nemocnice prijali ďalších osem pacientov s chorobou COVID-19, spolu ich je hospitalizovaných 116 pacientov vrátane 22 v ťažkom stave. Aktívnych prípadov nakazenia novým koronavírusom je 5285.

 

img

 

Ministerstvo vnútra Českej republiky však prinieslo informáciu o klesajúcom trende podielu hospitalizovaných pacientov. Na jar bolo hospitalizovaných 8-12 percent z celkového počtu nakazených, v súčasnosti v nemocniciach leží len 2,29 percenta infikovaných.

 

Ochranné pomôcky si môžete objednávať na shop.netky.sk. Na sklade sú dezinfekčné gély, ale aj ochranné rúška - jednorázové i textilné.

Pozrite, čo pozitívne sa deje v Japonsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies