Opitý tínedžer havaroval, posádka skončila v nemocnici

NETKY.SK • 25 November 2013, 09:57 • 2 min
Opitý tínedžer havaroval, posádka skončila v nemocnici

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Opitý osemnásťročný vodič viezol svojich rovesníkov na otcovom aute, takmer všetci skončili v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala v sobotu večer v katastri obce Detvianska Huta v okrese Detva. Tínedžer na VW Passat neprispôsobil v zákrute rýchlosť a narazil do stromov. Ako agentúru SITA infomrovala banskboystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková, vodič a jeho dvaja spolujazdci sa ťažko zranili a skončili v nemocnici. Tretí spolujazdec utrpel zranenia s dobou liečenia do 42 dní. Vodičovi namerali viac ako 1,6 promile alkoholu v krvi. Polícia prípad ďalej rieši.

Opitého šoféra nákladného auta zase zastavili policajti v Tornali na Mierovej ulici. Päťdesiatročný vodič nákladného Mercedesu nafúkal 1,39 mg/l alkholu v dychu, čo je v porepočte 2,90 promile. Skončil v cele predbežného zadržania. Nezodpovedného šoféra obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies