Opitá matka na štvorprúdovke vypadla z auta, volantu sa pohotovo chopil jej trojročný syn

NETKY.SK • 23 Október 2015, 16:07 • 2 min
Opitá matka na štvorprúdovke vypadla z auta, volantu sa pohotovo chopil jej trojročný syn

WASHINGTON – Cesta opitej matky a dvoch malých detí na štvorprúdovej ceste v americkom štáte Oklahoma sa akoby zázrakom neskončila tragédiou. Situáciu zachránil iba trojročný chlapček.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná Taloa Fosterová v opitosti počas jazdy vypadla z vozidla a za volantom ju pohotovo vystriedal jej trojročný syn, ktorý zachránil život sebe a rovnako starému súrodencovii. Ako informovala agentúra Reuters, polícia nezodpovednú ženu zadržala a obvinila z ohrozenia bezpečnosti svojich detí.

 

Taloa Fosterová sa rozhodla vyraziť so svojimi dvojčatami v ich dodávke po ceste na vidieku pri obci Ada vzdialenej vyše 100 kilometrov od Oklahoma City. Potom ako pre veľké množstvu alkoholu v krvi nezvládla jazdu a opustila aj priestor auta, jeden zo synov sa chopil volantu a išiel s ním niekoľko sto metrov, než narazil do násypu pri kraji cesty. Žiadne z detí sa pri nehode nezranilo. Keď sa neskôr polícia pýtala Fosterovej na dôvod, prečo opustila idúce vozidlo, žena odpovedala, že si jeden z chlapcov odopol bezpečnostný pás a ona sa otáčala, aby mu ho zapla, ale nezvládla situáciu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies