Operné hviezdy svetového formátu vystúpia už dnes v kostole neďaleko od Bratislavy

NETKY.SK • 26 December 2023, 10:35 • 2 min
Operné hviezdy svetového formátu vystúpia už dnes v kostole neďaleko od Bratislavy

BRATISLAVA - Operné hviezdy tých najzvučnejších mien zaplnia svojim spevom a hudbou už dnes večer kostol v Borskom Svätom Jure.

slovakia

left justify in out

Na unikátnom Vianočnom koncerte vo Farskom kostole v Borskom Svätom Jure dnes o 17.00 vystúpia také hviezdy, akými sú Maestro Pavol Bršlik, kňaz Martin Šafárik, sopranistka Mária Porubčinová, či klavírny virtuóz Róbert Pechanec. Ako odoznelo už 23.12.2024 v obecnom rozhlase: ,,V mene pána farára Vás pozývame na vianočný koncert operných hviezd v utorok 26.12.2023 o 17:00 hod. vo farskom kostole. Vystupovať budú: Mária Porubčinová, Pavol Bršlík, Martin Šafárik a Róbert Pechanec. Vstupné dobrovoľné. Výťažok z koncertu bude venovaný na výstavbu nového exteriérového pódia v obci." Svoju účasť predbežne potvrdil Pavel Bršlik, ktorý naposledy spieval na Adventnom koncerte v Stephansdome vo Viedni aj na svojom profile na sociálnych sieťach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies