Polícia vyšetruje podvod pri predaji auta mužovi zo Sobraniec

NETKY.SK • 31 Január 2023, 09:43 • 2 min
Polícia vyšetruje podvod pri predaji auta mužovi zo Sobraniec

VRANOV NAD TOPĽOU - Trestné stíhanie vo veci trestného činu podvodu vedie polícia vo Vranove nad Topľou v súvislosti s predajom auta. Ako v utorok informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, k podvodu došlo ešte v novembri minulého roka.

slovakia

left justify in out

Podľa jej slov 33-ročný muž zo Sobraniec mal záujem o osobné motorové vozidlo značky BMW v hodnote 33.000 eur. "Prostredníctvom internetovej komunikácie sa dohodol na jeho kúpe a následne na osobnom stretnutí vo Vranove nad Topľou s predávajúcim. Údajnému predávajúcemu dal muž zálohu vo výške 300 eur. Ten ale doposiaľ neposkytol ani vozidlo a ani nevrátil zálohu. Sobrančan tak utrpel škodu vo výške 300 eur," uviedla Ligdayová. Polícia upozorňuje, že pozornosti pri nakupovaní či predaji nikdy nie je dosť. Vždy je potrebné si preveriť, s kým človek komunikuje a komu platí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies