Opäť ako spisovateľka: Mojsejová vydá ďalšiu knihu

NETKY.SK • 2 Máj 2013, 14:36 • 2 min
Opäť ako spisovateľka: Mojsejová vydá ďalšiu knihu

BRATISLAVA - Košická podnikateľka Nora Mojsejová pripravuje knihu, v ktorej zhodnotí uplynulých desať rokov svojho života. Zatiaľ nepomenovaná publikácia má vyjsť v júni a 54-ročná Mojsejová do nej zakomponuje aj kapitolu venovanú známym osobnostiam.

slovakia

left justify in out

"Rozhodla som sa tak preto, lebo mám pohnutý život," uviedla pre portál Topky.sk s úsmevom podnikateľka, pre ktorú to bude už druhá kniha. Tá prvá s jednoduchým názvom Nora Mojsejová vyšla v roku 2005 a predalo sa z nej približne 40-tisíc výtlačkov. "Odvtedy ubehlo osem rokov a na môj život sa ma stále každý pýta. Tam bude všetko. Ľudia nájdu odpovede na to, čo ich zaujíma. Za tých osem rokov sa toho udialo toľko, že ani tri knihy by nestačili," vysvetlila Mojsejová, ktorá sa v knihe bude venovať svojmu súkromiu, súdnym procesom, televíznej kariére, či iným pracovným aktivitám. Neobíde však ani niektoré známe osobnosti nášho šoubiznisu, o ktorých otvorene povie, čo si myslí. Do knihy zaradí aj množstvo dosiaľ nepublikovaných fotografií zo súkromia. Názov publikácie Mojsejová zatiaľ nechcela prezradiť, plánuje však veľkolepé uvedenie na trh. "Plánujem tri autogramiády. V Košiciach, Prahe a v Bratislave. Možno pridám ešte aj Brno,” dodala. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.topky.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies