Ondřej Brzobohatý vyráža na slovenskú časť Identity Tour 2015

NETKY.SK • 16 Október 2015, 09:58 • 2 min
Ondřej Brzobohatý vyráža na slovenskú časť Identity Tour 2015

BRATISLAVA - Český spevák Ondřej Brzobohatý vyráža v sobotu na slovenskú časť Identity Tour 2015. Tridsaťdvaročný hudobník sa najprv predstaví v Banskej Bystrici a počas ďalších dní vystúpi aj v Košiciach, Piešťanoch, Žiline a Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia a fanúšičky môžu rodáka z Prahy vidieť na Slovensku aj 27. novembra, keď sa v Bratislave predstaví v rámci Symphonicum Tour 2015. Brzobohatý na špeciálnej šnúre, ktorú najprv ponúkne publiku v Českej republike, predstaví svoje piesne i niekoľko cover verzií s 30-členným symfonickým orchestrom Epoque Orchestra pod taktovkou Chuheia Iwasakiho. Špeciálnym hosťom večera bude Peter Cmorik. Vstupenky na všetky podujatia sú v predaji v sieti Ticketportal.


Okrem toho spevák vydá v piatok 23. októbra záznam z vystúpenia v pražskej Retro Music Hall, ktoré absolvoval v júni. Záznam s názvom G2 - Acoustic Stage vychádza na CD a DVD. „Tí, ktorí sa zúčastnili, budú mať DVD alebo CD ako pamiatku a tí, ktorí neboli, sa tak môžu preniesť do jedinečnej atmosféry, ktorá v ten večer v Retro Music Hall vznikla,“ povedal o novinke Brzobohatý.


Ondřej Brzobohatý je český spevák, skladateľ, herec, moderátor a producent, ktorý sa narodil 2. februára 1983 slovenskej herečke Hane Gregorovej a už zosnulému českému hercovi Radoslavovi Brzobohatému. V ostatnom období zaujal napríklad ako porotca talentovej šou X Factor. Vlani sa predstavil ako predskokan na bratislavskom koncerte Jamieho Culluma. Hudobne a producentsky spolupracoval napríklad s Darou Rolins, Petrom Hapkom, Michalom Horáčkom či Jaromírom Nohavicom. Objavil sa v seriáloch ako Ulice (2005) alebo Gympl s (r)učením omezeným (2012 - 2013). Na konte má album Identity (2014).

Termíny a miesta konania koncertov Ondřeja Brzobohatého na Slovensku:
17. októbra - Banská Bystrica, Aula SZU (Identity Tour 2015)
18. októbra - Košice, Historická radnica (Identity Tour 2015)
21. októbra - Piešťany, Dom umenia (Identity Tour 2015)
23. októbra - Žilina, Dom odborov (Identity Tour 2015)
24. októbra - Trenčín, Posádkový klub ODA (Identity Tour 2015)
27. novembra - Bratislava, Veľká sála Istropolisu (Symphonicum Tour 2015)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies