Olivia Newton-John a John Travolta plánujú osláviť 40. výročie nakrútenia Pomády

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 13:08 • 2 min
Olivia Newton-John a John Travolta plánujú osláviť 40. výročie nakrútenia Pomády

LOS ANGELES - Austrálska herečka a speváčka Olivia Newton-John a americký herec John Travolta plánujú osláviť 40. výročie nakrútenia filmového muzikálu Pomáda (1978), v ktorom stvárnili hlavné postavy.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatosemročná rodáčka z Cambridgeu, ktorá sa predstavila napríklad aj vo filmoch Xanadu (1980), Nebeský pár (1983) alebo Neskrotné kočky (2001), to uviedla v rozhovore pre britské noviny Daily Mirror na podujatí Fame Awards v Las Vegas. "Ešte nemáme čo oznámiť, ale premýšľame nad tým, čo urobíme. Štyridsiate výročie Pomády, nemôžem tomu uveriť. Čas plynie tak rýchlo, je to úžasné," uviedla herečka, ktorá si na spomínanom podujatí prevzala Icon Award. 

 



Pomádu režíroval Randal Kleiser. Inšpiráciou pre nakrútenie obľúbeného filmu bol muzikál Grease Warrena Caseyho a Jima Jacoba z roku 1971. John Travolta sa v snímke predstavil ako Danny a Newton-John zas ako Sandy. Okrem nich si vo filme zahrali aj Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl, Michael Tucci, Kelly Ward, Jamie Donnelly, Eve Arden, Edd Byrnes a ďalší. Snímka sa uchádzala o päť Zlatých glóbusov a tiež o Oscara za pieseň Hopelessly Devoted to You. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies