OĽaNO: SaS neprestáva v kampani proti vláde Eduarda Hegera

NETKY.SK • 7 August 2022, 18:9 • 2 min
OĽaNO: SaS neprestáva v kampani proti vláde Eduarda Hegera

BRATISLAVA - Hnutie Igora Matoviča reaguje na vyhlásenie Jaroslava Naďa o možnom odchode z politiky.

slovakia

left justify in out

Nielen minister obrany Jaroslav Naď, ale aj ďalší predstavitelia hnutia sú čoraz viac unavení, za úvahami šéfa rezortu obrany o odchode z politiky vidia neprestávajúcu zbytočnú kampaň SaS proti OĽaNO i vláde Eduarda Hegera. Pre TASR to uviedol Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽaNO.

„Na rozdiel od SaS my nikoho z vlády nevyhadzujeme a nevyvolávame napätie. Vnášanie osobných pocitov a animozít do riadenia krajiny je neprofesionálne a nezodpovedné," odkázalo OĽaNO.

 

Prečítajte si aj: Cigániková: OĽaNO je sekta, nie strana, Matovičovo ministerstvo klamalo o rozpočte!

 

img

 

Hnutie pripomína, že premiér Eduard Heger i líder hnutia Igor Matovič opakovane SaS vyzvali na upokojenie situácie a návrat k práci. Kvalita spolupráce vlády musí byť odvodzovaná od plnenia programu, nie osobných vzťahov. Reformná vláda má podľa hnutia veľmi dobré výsledky, preto ho mrzí, že SaS ich prekrýva „zbytočným rozdúchavaním kríz nezmyselnými ultimátami a verejnými vyhrážkami."

 

Mohlo by vás zaujímať: V Lešti vznikne kontajnerové mestečko, rezort obrany zaň zaplatí 20 miliónov eur

 

img

 

Minister Naď sa nechal počuť, že zvažuje odchod z politiky, podľa vlastných slov je z nej znechutený. Oznámiť to mal už aj premiérovi i lídrovi hnutia OĽaNO. 

 

Viac o odchode ministra obrany si môžete prečítať tu: Naď šokuje: Chcem odísť z politiky! Z čoho obvinil Sulíka?

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona