Ofenzívu Spartaka Trnava vystužil Lovás

NETKY.SK • 15 Jún 2017, 10:53 • 2 min
Ofenzívu Spartaka Trnava vystužil Lovás

Trnava - Prvou letnou posilou fortunaligového klubu FC Spartak Trnava sa stal Andrej Lovás. Dvadsaťšesťročný útočník, ktorý počas svojej doterajšej kariéry pôsobil výlučne v MFK Ružomberok, podpísal dvojročný kontrakt. Informáciu priniesol portál profutbal.sk.

slovakia

left justify in out

V minulej sezóne odohral Lovás za A-tím "Ruže" len 86 minút. "Z osobného hľadiska sezóna nebola dobrá. Odohral som toho skutočne málo, a to je pre futbalistu to najhoršie. Navyše som už vo veku, kedy by som mal pravidelne hrávať. Naopak, pre klub to bola vydarená sezóna a z môjho pohľadu sme zaslúžene skončili na treťom mieste," povedal Lovás pre profutbal.sk s dodatkom, že presun do Trnavy berie ako šancu na reštart kariéry. "Chcem dokázať, že mám na to, aby som hrával najvyššiu súťaž. Som šťastný, že som v Trnave dostal príležitosť."

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies