Odvážna predavačka v Malackách napadla ozbrojeného lupiča železnou tyčou

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 14:26 • 2 min
Odvážna predavačka v Malackách napadla ozbrojeného  lupiča železnou tyčou

BRATISLAVA/MALACKY – V rukách polície skončil 49-ročný Malačan, ktorý vo štvrtok nadránom lúpil v potravinách na Hurbanovej ulici v Malackách.

slovakia

left justify in out

Predavačku ohrozoval zbraňou. Peniaze z pokladne sa mu zrejme málili a tak ženu zatlačil do zadnej miestnosti. Prehľadal jej kabelku a kancelársky stôl, z ktorého zobral peňaženku. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, prepadnutá žena sa však len tak nevzdávala a lupiča napadla železnou tyčou.

 

Pomohol jej aj muž, ktorý celý incident zbadal a vbehol do obchodu, lupičovi sa podarilo ujsť aj s peniazmi, no krátko na to ho zadržali policajti. Prepadnutá žena vyviazla s drobnými odreninami, spôsobené škody sa vyšplhali na 2 000 eur. Petrovi za tento čin hrozí trest na sedem až dvanásť rokov. Skončil v policajnej cele aj s návrhom na vzatie do väzby.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies