Do slovenských kín prichádza snímka o Harley Quinn

NETKY.SK • 6 Február 2020, 13:04 • 2 min
Do slovenských kín prichádza snímka o Harley Quinn

Filmové publikum si ju zamilovalo ako bláznivú priateľku Jokera. Teraz sú však bývalí milenci čerstvo po rozchode a Harley Quinn sa musí postarať sama o seba.

slovakia

left justify in out

Slobodná Harley

Nová zodpovednosť, pocit slobody a svojská povaha zaručujú v prípade unikátnej komiksovej postavy nezabudnuteľnú jazdu, na ktorú vás v kinách práve teraz vezme vďaka filmu Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn. V jej príbehu sa cesta Harley pretne s cestami hrdiniek, známych ako Vtáky noci. Spoločne budú musieť zachrániť dievča, ktorého život ohrozuje samozvaný kráľ podsvetia temného mesta Gotham. 

 

img

 

Boj proti podsvetiu

Roman Sionis, tiež známy ako Black Mask, patrí medzi najväčších zločincov, akých si len človek vie predstaviť. Jeho posluhovači sa na Sionisov príkaz vydajú hľadať dievča menom Cass a mesto počas pátrania prevrátia hore nohami. Cesty štyroch svojských žien – spomínanej Harley, Huntress, Black Canary a Renee Montoya – sa pretnú a ony zrazu nemajú na výber. Musia sa spojiť, aby zločinca porazili.

 

img

 

Margot Robbie

"Najlepšia vec pre herca je, keď má s postavou otvorené možnosti. A s Harley Quinn si skutočne môžete dovoliť čokoľvek. Pri niektorých úlohách môžete hrať jedným či dvoma spôsobmi, no pri Harley to je skôr dvadsať spôsobov a každý dáva pri jej postave zmysel," hovorí o hlavnej postave herečka Margot Robbie, ktorá je zároveň producentkou filmu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @margotrobbie,

 

Ewan McGregor

Nadšenie z práce na filme neskrýva ani predstaviteľ zločinca Black Mask. "Zo všetkého najviac sa mi však páčil scenár. Dialógy boli inteligentné a veľmi dobre napísané. Bol som rád, že hrám hlavného zloducha, ktorému ide o kontrolu a moc, pričom si myslí, aký je múdry a úžasný. V skutočnosti je to ale hrozný a zlomyseľný chlap," hovorí známy herec.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ewan McGregor (@ewan.mcgregor),

 

Herecké obsadenie

Vo filme sa objavia aj herečky Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez či začínajúci talent Ella Jay Basco. Snímku Vtáky noci a fantastický prerod jednej Harley Quinn, ktorá je adaptáciou komiksových predlôh vydavateľstva DC Comics, prináša do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.  

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies