Obrovský záujem o nové iPhony: Za prvý deň štyri milióny objednaných kusov!

NETKY.SK • 16 September 2014, 10:36 • 2 min
Obrovský záujem o nové iPhony: Za prvý deň štyri milióny objednaných kusov!

SAN FRANCISCO – Od včera sa dajú na internete predobjednať najnovšie modely telefónov od firmy Apple iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Záujem o tieto telefóny je tak obrovský, že objednávky za prvý deň niekoľkonásobne prekročili očakávania.

slovakia

left justify in out

Okrem prekročených očakávaní, objednávky prekročili aj počet vyrobených modelov. Takže aj napriek tomu, že si ich objednali v predstihu, niektorí svoje nové iPhony dostanú až s mesačným omeškaním.

 

Celkovo sa jeden deň objednalo viac ako 4 milióny kusov nových iPhonov. Ide o prekonanie doterajšieho rekordu, ktorý bol 2 milióny pre model iPhone 5.

 

Nový iPhone 6 a iPhone 6 Plus by mali uviesť do predaja v niektorých krajinách už tento piatok. Na londýnskej Regent Street si už ľudia rozložili pre predajňou Apple stany, aby si telefón mohli kúpiť ako prví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies