Obrovský záujem o autogramiádu reprezentantov SR

NETKY.SK • 17 November 2014, 12:28 • 2 min
Obrovský záujem o autogramiádu reprezentantov SR

ŽILINA - O pondelkovú autogramiádu členov slovenskej futbalovej reprezentácie bol v Žiline obrovský záujem.

slovakia

left justify in out

Výborné výsledky zverencov Jána Kozáka v kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska vzbudili interes slovenskej verejnosti o dianie okolo národného tímu. Dôkazom toho sú aj stovky až tisícky záujemcov o podpis niektorého z reprezentantov, ktorí rozdávali autogramy od 11.00 h v jednom zo žilinských nákupných centier.

 

"Fanúšikovia sa začali zbiehať už hodinu pred začiatkom akcie, teda od 10.00 h. Všetci naši reprezentanti, ktorí sú momentálne v nominácii, sa usadili za stoly a podpisovali kartičky a plagáty. Pôvodne to malo trvať do 12.00, ale zdá sa, že minimálne o nejakú polhodinu sa akcia pretiahne. Ešte stále je tam množstvo záujemcov o autogramy," povedala pre agentúru SITA Andrea Čurná zo Slovenského futbalového zväzu. 

 

Slovenským futbalistom sa extrémne darí v aktuálnom kvalifikačnom cykle. Zo štyroch duelov v C-skupine nazbierali plný počet 12 bodov, keď postupne vyhrali v Kyjeve nad Ukrajincami (1:0), doma nad Španielmi (2:1), v Borisove zdolali Bielorusov (3:1) a naposledy v sobotu večer si poradili aj v Skopje s Macedóncami (2:0). "Kozákovci" sú jasne na čele poradia "céčka". 

 

Martin Škrtel a spol. uzavrú účinkovanie v kalendárnom roku 2014 utorkovým medzištátnym prípravným súbojom proti Fínom. Zápas pod Dubňom sa začne o 17.00 h. Tlačová konferencia s kormidelníkom slovenského tímu Jánom Kozákom sa uskutoční v pondelok 17. 11. o 15.45 h na štadióne MŠK Žilina, oficiálny predzápasový tréning SR je na programe od 16.30 h. Tréningová jednotka bude prvých 15 minút "otvorená". O predmetný zápas je solídny záujem, v predaji zostalo už len niekoľko stoviek lístkov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies