Obranca Vítkovíc Sloboda: V oboch dueloch proti Nitre sme dominovali

NETKY.SK • 12 Október 2016, 13:56 • 2 min
Obranca Vítkovíc Sloboda: V oboch dueloch proti Nitre sme dominovali

NITRA - Hokejisti Vítkovíc v dvoch dueloch proti HK Nitra v šestnásťfinále Ligy majstrov 2016/2017 jasne dominovali.

slovakia

left justify in out

V domácom prostredí zvíťazili v prvom súboji vysoko 7:0 a pred odvetou pod Zoborom boli viac ako jednou nohou v ďalšom kole vyraďovacej časti. V Nitre nenechali nič na náhodu a triumfom 5:0 potvrdili prienik medzi šestnásť najlepších európskych klubov.

 

V ostravskom tíme sa na tomto čiastkovom úspechu podieľal aj slovenský obranca Karol Sloboda, ktorý v prvom súboji strelil jeden gól a pridal dve asistencie. "Chceme ísť v Lige majstrov čo najďalej. Sme radi, že sme urobili radosť fanúšikom aj sami sebe. Do Nitry sme cestovali za dobrým výsledkom, bol to náš cieľ. V odvete sme mohli vyhrať aj vyšším rozdielom, mali sme mnoho prečíslení aj únikov. Na druhej strane sme hrali dobre v obrane," povedal pre klubový web 33-ročný bek a pokračoval:

 

"V oboch dueloch sme dominovali, boli sme rýchlejší aj silnejší 'na puku' a hrali lepšie v obrane." V odvetnom súboji K. Sloboda nebodoval, v tretej tretine sa však pobil s kanadský útočníkom Nitry Juddom Blackwaterom. "Celú tretiu tretinu to najmä Kanaďania v drese Nitry nezvládali. Vedel som, že sa chcú ísť biť. Tak sme zhodili rukavice a pobili sa," pokračoval slovenský zadák a dodal: "Hrali sme s radosťou a chuťou. Mohol som si aj trochu zaútočiť, no snažil som sa byť čo najlepší v obrane."


Vítkovice sa v osemfinále LM stretnú s iným českým tímom Bílí Tygři Liberec.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies