Obnovili nakrúcanie siedmeho Rýchlo a zbesilo!

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 11:10 • 2 min
Obnovili nakrúcanie siedmeho Rýchlo a zbesilo!

LOS ANGELES - Americká produkčná spoločnosť Universal Studios v pondelok obnovila nakrúcanie akčného filmu Rýchlo a zbesilo 7. Stalo sa tak po štvormesačnej prestávke, ktorú si vynútilo úmrtie Paula Walkera, predstaviteľa Briana O'Connera.

slovakia

left justify in out

Obnovu výroby potvrdil aj režisér James Wan, ktorý prostredníctvom služby Instagram zverejnil fotografiu z nakrúcania. "Prvý deň obnoveného filmovania," uviedol režisér pod fotografiou klapky.

 

img

 

Nakrúcanie siedmeho Rýchlo a zbesilo pokračuje s upraveným scenárom, keďže Walker pred smrťou stihol nakrútiť len približne polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény majú údajne dorobiť s Walkerovými dvojníkmi a technológiou CGI (computer-generated imagery, pozn. SITA). Zástupcovia spoločnosti Universal si vraj želali, aby tvorcovia snímky postavu bývalého policajta nechali radšej odísť do dôchodku, ako by ju mali nechať umrieť aj vo filme. Snímka Rýchlo a zbesilo 7 by mala do amerických kín doraziť 10. apríla 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies