Obhajcovia New England Patriots skončili pred bránami Super Bowlu: Vo finále Carolina a Denver

NETKY.SK • 25 Január 2016, 08:03 • 2 min
Obhajcovia New England Patriots skončili pred bránami Super Bowlu: Vo finále Carolina a Denver

DENVER - V jubilejnom 50. Super Bowle v prestížnej súťaži amerického futbalu NFL si to rozdajú hráči Caroliny Panthers a Denveru Broncos.

slovakia

left justify in out

Carolina zdolala v konferenčnom finále NFC Arizonu presvedčivo 49:15 a hráči Denveru si v napínavom stretnutí o titul v AFC poradili so súpermi z New England Patriots 20:18. Patriots na čele s legendou NFL Tomom Bradym boli obhajcami trofeje. Brady si zahral v desiatom konferenčnom finále, čo je viac, než má na konte 27 klubov profiligy.

 

Napokon sa však tešil jeho veľký súper, quarterback Broncos Peyton Manning. Pokiaľ je táto sezóna posledná v bohatej kariére 39-ročného Manninga, čo avizoval, je symbolické, že pre jej úspešné vyvrcholenie potreboval prekonať o rok mladšieho rivala Bradyho. Obaja sa stali nesmrteľnými postavami NFL už počas kariéry.

 

Rozhodujúci duel sezóny Super Bowl odohrajú 7. februára na Levi´s Stadium v kalifornskej Santa Clare - domove klubu San Francisco 49ers.

Konferenčné finále NFL - výsledky:
AFC: Denver - New England 20:18

 


NFC: Carolina - Arizona 49:15

Pro Bowl /Zápas hviezd/ (hrá sa 31. januára na Aloha Stadium na Havaji)

Super Bowl "50" (hrá sa 7. februára na Levi´s Stadium v kalifornskej Santa Clare)




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies