Obama sa na Deň nezávislosti zúčastnil na slávnosti získavania občianstva

NETKY.SK • 4 Júl 2012, 20:29 • 2 min
Obama sa na Deň nezávislosti zúčastnil na slávnosti získavania občianstva

Obama sa na Deň nezávislosti zúčastnil na slávnosti získavania občianstva - Politika Americký národ by nedosiahol úspechy bez generácií imigrantov, prichádzajúcich do USA z celého sveta, povedal dnes americký prezident Barack Obama. Obama sa prihovoril dv

slovakia

left justify in out

img

Americký národ by nedosiahol úspechy bez generácií imigrantov, prichádzajúcich do USA z celého sveta, povedal dnes americký prezident Barack Obama.
      Obama sa prihovoril dvom desiatkam príslušníkov amerických ozbrojených síl na slávnosti získania občianstva v Bielom dome. Prísahu vernosti noví americkí občania zložili pod vedením ministerky pre vnútornú bezpečnosť Janet Napolitanovej.
      Podľa amerického prezidenta bola slávnosť získania občianstva skvelým spôsobom, ako osláviť Deň nezávislosti. Podobné ceremónie, na ktorých sa zúčastnili predstavitelia Obamovej administratívy, sa konali po celých Spojených štátoch, uviedol Biely dom, citovaný agentúrou AP.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies