O knihu novinára T. Nicholsona Gorila je záujem, predáva sa v stovkách kusov

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 06:35 • 2 min
O knihu novinára T. Nicholsona Gorila je záujem, predáva sa v stovkách kusov

O knihu novinára T. Nicholsona Gorila je záujem, predáva sa v stovkách kusov - Politika O knihu novinára Toma Nicholsona o korupcii na najvyšších miestach slovenskej politiky, Gorila, je veľký záujem.

slovakia

left justify in out

img

O knihu novinára Toma Nicholsona o korupcii na najvyšších miestach slovenskej politiky, Gorila, je veľký záujem. Publikácia práve dnes vstúpila do predaja a už sa z nej kupujú stovky kusov. Obchodníci tak už teraz odhadujú, že to bude bestseller.
      "V predpredaji sme knihu ponúkali viac ako mesiac a už vtedy patrila medzi najpredávanejšie tituly kníhkupectva," opísal pre TASR riaditeľ internetového predaja kníhkupectva Martinus.sk Martin Štrba.
      Boli dokonca podľa neho aj dni, keď sa jej predalo viac ako sto výtlačkov. "Najväčší záujem nastal hneď po spustení predaja, keď súd zrušil zákaz vydania knihy," doplnil Štrba. Po tom, čo sa dnes kniha začala ponúkať aj na pultoch predajní, záujem ľudí stúpa. "Očakávam, že dnes sa cez internet a v kamenných obchodoch nášho kníhkupectva predá spolu viac ako 300 kusov tejto publikácie," odhadol Štrba.
      Predaj v stovkách kusov zaznamenáva aj internetové kníhkupectvo Gorila.sk. "Už predpredaj knihy bol v stovkách kusov. Po spustení oficiálneho predaja vidíme nárast záujmu ľudí," podotkla produktová manažérka internetového kníhkupectva Gorila.sk Ivona Ševčíková. Odhaduje, že predaj sa vyšplhá na tisícky kusov a z knihy sa stane bestseller.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies