O Dudu sa údajne zaujíma aj trio z Premier League

NETKY.SK • 5 Júl 2016, 12:56 • 2 min
O Dudu sa údajne zaujíma aj trio z Premier League

BRATISLAVA - O slovenského futbalového reprezentanta Ondreja Dudu sa podľa britského Daily Star zaujímajú hneď tri kluby z najvyššej anglickej súťaže Premier League - Manchester United, Arsenal Londýn a West Ham United.

slovakia

left justify in out

Cena ofenzívneho stredopoliara poľskej Legie Varšava sa podľa spomenutého periodika pohybuje na úrovni päť miliónov libier. O služby talentovaného futbalistu má podľa portálu weszlo.com záujem aj piaty tím uplynulej sezóny najvyššej talianskej súťaže ACF Fiorentina a prestup je vraj na spadnutie.


Sninský rodák Duda prišiel do varšavského klubu pred jarnou časťou sezóny 2013/2014 z MFK Košice za sumu mierne presahujúcu 300-tisíc eur. V drese Legie odohral 99 zápasov, v ktorých strelil 16 gólov. Je dvojnásobným víťazom tamojšej najvyššej súťaže aj národného pohára. Vlani v lete bol veľmi blízko k presunu do Interu Miláno, ale transfer na poslednú chvíľu nezrealizovali. Duda reprezentoval SR na prebiehajúcich majstrovstvách Európy vo Francúzsku, na šampionáte raz skóroval do siete Walesu pri prehre 1:2.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies