O budúcnosti Bartona sa rozhodne po vnútornom vyšetrovaní QPR

NETKY.SK • 24 Jún 2012, 17:01 • 2 min
O budúcnosti Bartona sa rozhodne po vnútornom vyšetrovaní QPR

O budúcnosti Bartona sa rozhodne po vnútornom vyšetrovaní QPR - Futbal LONDÝN – Budúcnosť Joea Bartona v Queens Park Rangers bude jasnejšie v najbližších dňoch, keď klub uzavrie svoje vnútorné vyšetrovanie jeho besnenia na Etihad Stadium. Záložník bol vyl

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Budúcnosť Joea Bartona v Queens Park Rangers bude jasnejšie v najbližších dňoch, keď klub uzavrie svoje vnútorné vyšetrovanie jeho besnenia na Etihad Stadium.

Záložník bol vylúčený po tom, ako v poslednom kole Premier League proti Manchestru City zrazil k zemi Carlosa Teveza, pokúsil sa kopnúť Sergia Agüera a udrel hlavou Vincenta Kompanyho.

FA už Bartonovi udelila stopku na 12 zápasov za amok, ktorý ho pochytil v spomínanom zápase a zdá sa, že teraz príde ešte trest aj od klubu.
Výsledky vyšetrovania QPR by mohli byť na svete už v pondelok.

Tréner QPR, Mark Hughes, chce dostať Bartona z klubu ešte pred novou sezónou a už sa aj rozhodol, že nebude figurovať v 23-člennej zostave tímu na Premier League, pokiaľ by aj zostal na Loftus Roade.

Kluboví funkcionári sa zaoberali možnosťou vyhodenia Bartona za hrubé nešportové správanie, ale zdá sa, že QPR bolo odporučené, že tým by sa práve klub mohol dostať do zložitej právnej situácie.
Viac pravdepodobné je, že Barton dostane mastnú pokutu a bude zbavený kapitánskej pásky.{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=xwQWkctKOcA"}}{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=3xK2iW8u6XU"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies