NÚSCH chce nakúpiť zdravotnícky materiál za desiatky miliónov eur

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 12:57 • 2 min
NÚSCH chce nakúpiť zdravotnícky materiál za desiatky miliónov eur

BRATISLAVA – Národný ústav srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH) v Bratislave obstaráva špecializovaný zdravotnícky materiál za asi 34,5 milióna eur bez DPH. Informuje o tom vo vestníku verejného obstarávania.

slovakia

left justify in out

Ide o implantabilné prístroje pre elektroimpulzoterapiu srdcového rytmu a srdcového zlyhávania. Zákazka sa delí na desať dielov. Ponuky preto treba predložiť na jednu alebo viac častí. Vzťahuje sa na ňu dohoda o vládnom obstarávaní.

 

Kritériom vyhodnocovania bude podľa NÚSCH najnižšia cena. Trvanie zákazky stanovil zadávateľ na 24 mesiacov. Zábezpeku ponuky nevyžaduje. Využije elektronickú aukciu.

 

Samotné časti zákazky sú vyčíslené rôzne. Prvá časť zákazky je vyčíslená na 9,15 milióna eur, druhá na 8,85 milióna eur, tretia na 6,6 milióna eur, štvrtá na 3,7 milióna eur, piata na 5,25 milióna eur či desiata na asi 116.000 eur.

 

V jednotlivých častiach zákaziek NÚSCH obstaráva v rôznych množstvách najmä jedno a dvojdutinové kardiostimulátory či defibrilačné a stimulačné elektródy s príslušenstvom, ale aj implantovateľné EKG záznamové prístroje.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies