Speváčka Julia Pilar: „Každý si môže sám pre seba povedať, v čom sme ešte neprebudení.“

NETKY.SK • 11 Január 2022, 07:00 • 2 min
Speváčka Julia Pilar: „Každý si môže sám pre seba povedať, v čom sme ešte neprebudení.“

Na hudobnej scéne zjavila zhruba pred pol rokom, keď predstavila svoj debut Povedz mi. Dnes prichádza Julia Pilar so svojou ďalšou novinkou, ktorú podporila nielen videoklipom ale tiež akustickou verziou spomínanej piesne Povedz mi.

slovakia

left justify in out

 „Myšlienka toho, že sme ako ľudia/spoločnosť rozdelení, ma priviedla k napísaniu tohto songu. Téma singla Keď sa zobudíme je univerzálna. Každý si môže sám pre seba povedať, v čom sme ešte neprebudení, a mali by sme to zmeniť. Pesničku som napísala asi pred rokom, ale téma je stále rovnako pálčivá. Či už je to stav planéty, na ktorej žijeme, alebo rozdelenie spoločnosti, ktoré sa prehĺbilo s príchodom covidu,“ hovorí o zákulisí vzniku skladby speváčka a pokračuje: „Faktom je, že sme sa zahĺbili do seba a prestali sa pozerať navôkol. Sme menej napojení na toho druhého a vnímame veľakrát len seba. Koncept lyric videa vymyslel Laco a našla som v tom peknú paralelu, že dve moje tváre stoja oproti sebe, a jedna druhej niečo hovorí. Možno aj my veľakrát vnútri chceme niečo urobiť inak, naše vnútro kričí, ale v konečnom dôsledku nerobíme nič, sme ticho, práve tí dobrí ľudia sú veľakrát ticho a preto sa veci nemenia k lepšiemu. Občas ale treba zabojovať za to, čo cítime, že je správne“ hovorí o skladbe Julia Pilar.

 

 

 

Okrem skladby  Keď sa zobudíme pridáva Julia aj verziu svojho debutového hitu  Povedz mi v akustickej verzii. Spoločnosť jej robil Richard Chovan na klávesy.

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať: Lenny predstavuje chytľavú baladu Lithium, ktorú produkoval Mike Shinoda z Linkin Park



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies