Nurmagomedova a McGregora suspendovali

NETKY.SK • 25 Október 2018, 13:15 • 2 min
Nurmagomedova a McGregora suspendovali

Las Vegas- MMA zápasníkov Chabiba Nurmagomedova z Ruska a Íra Conora McGregora suspendovali minimálne do decembra pre bitku po ich vzájomnom zápase na začiatku októbra. Obom hrozí až doživotný dištanc.

slovakia

left justify in out

Šéf nevadskej športovej komisie Anthony Marnell III uviedol, že obaja zápasníci sa musia zúčastniť na vypočutí pred disciplinárkou, ktoré bude 10. decembra.

 

Nurmagomedov zvíťazil v profikariére vo všetkých svojich 27 zápasoch. McGregor vyhral 21-krát a utrpel štyri prehry. Ruskému bojovníkovi uvoľnila v stredu komisia polovicu zo zadržanej finančnej prémie 2 milióny amerických dolárov.

 

Tridsaťročný Nurmagomedov obhájil 7. novembra titul šampióna ľahkej váhy organizácie UFC, keď v hlavnom zápase podujatia UFC 229 v Las Vegas zdolal Íra McGregora po dominantnom výkone technikou neck crank vo 4. kole.

 

Zápas mal však škandalóznu dohru, keď Nurmagomedov krátko po víťazstve zaútočil v hľadisku na McGregorovho tréningového partnera Dillona Danisa, následkom čoho sa strhla šarvátka aj priamo v oktagone, kde McGregora napadli členovia Nurmagomedovho tímu.

 

Obaja zápasníci opustili scénu ešte pred oficiálnym vyhlásením výsledku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies