Nový klub nový imidž! Hamšíkov bývalý kouč zahodil tepláky a musel obliecť sako a kravatu

NETKY.SK • 24 Júl 2018, 11:30 • 2 min
Nový klub nový imidž! Hamšíkov bývalý kouč zahodil tepláky a musel obliecť sako a kravatu

Perth - V Neapole pôsobil nervózne a na lavičke počas zápasov mimoriadne hekticky. Jeho typická cigaretka a športový odev sú, zdá sa, už minulosťou.

slovakia

left justify in out

Nový tréner futbalistov Chelsea Londýn Maurizio Sarri má za sebou úspešnú premiéru na lavičke anglického gigantu. "The Blues" zvíťazili v pondelkovom prípravnom zápase nad účastníkom austrálskej A-League Perthom Glory 1:0 gólom španielskeho krídelníka Pedra Rodrigueza z 5. minúty duelu.

 

Päťdesiatdeväťročný kouč verí, že si v tíme udrží svoje najväčšie hviezdy. "S každým sa chcem porozprávať osobne, pretože nemám rád telefonické rozhovory. Teším sa, že mám v kádri Thibaulta Courtoisa, Williana a Edena Hazarda, ale ich zotrvanie v klube nezáleží iba odo mňa," uviedol tentoraz pokojný a mimoriadne elegantný Sarri. 

 

Taliansky kouč viedol od júna 2015 aktuálneho vicemajstra Serie A SSC Neapol, ktorého dlhoročným kapitánom je Slovák Marek Hamšík. Vo funkcii kormidelníka FC Chelsea nahradil pred sezónou 2018/2019 svojho krajana Antonia Conteho.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies