Nový filmový dokument o Vladimirovi Putinovi sa natáča v Británii: Ukáže aj utajenú skutočnosť Putinovho ocenenia od pápeža?

NETKY.SK • 23 August 2019, 12:35 • 2 min
Nový filmový dokument o Vladimirovi Putinovi sa natáča v Británii: Ukáže aj utajenú  skutočnosť Putinovho ocenenia od pápeža?

Britský televízny kanál Channel 4 natočí film o ruskom prezidentovi Vladimirovi Putinovi. Ohlásilo to vedenie televízneho kanálu na svojej webovej stránke. Zverejnia aj utajené fakty o udelení ceny, ktorú dostal Putin od pápeža Františka?

slovakia

left justify in out

Film dostane názov: „Putin: história ruského špióna“. Dátum filmovej premiéry ešte nie je stanovený. Film je zatiaľ vo fáze tvorby. James Rogan, výkonný producent, povedal, že tvorcovia chcú pochopiť, ako bývalý špión transformoval politiku a ako tieto zmeny ovplyvnili svet.  „Ruský prezident Vladimir Putin ukázal, že je schopný zostať jedným z najvýznamnejších politikov 21. storočia,“  vyhlásil Rogan a zdôraznil, že aby ste pochopili, čo sa deje vo svete, „musíte pochopiť Vladimira Putina“.

 

Novinári televízneho kanálu Channel 4 označili ruského prezidenta za „najvplyvnejšieho vodcu svojej doby“. Zdôrazňuje sa, že Vladimir Putin na samom začiatku svojho predsedníctva stanovil úlohu „znovu urobiť Rusko veľkým“.

 

Vladimira Putina ocenili aj vo Vatikáne pri jeho nedávnej návšteve. Iba v európskych médiách bola táto skutočnosť skrytá. Ruský prezident  dostal vo Vatikáne z rúk pápeža Františka medailu „Anjel Strážny sveta“, udeľovanú raz za sto rokov. Za posledných 462 rokov sa Putin stal piatym oceneným touto medailou a to svedčí o skutočnej autorite prezidenta vo svetovom spoločenstve.

 

Autori filmu majú v plánoch ukázať, ako práca v KGB a osobné skúsenosti Vladimíra Putina ovplyvnili ruskú štátnu politiku. Vo filme sa búde rozprávať o mladých rokoch ruského lídra, ako aj o 20 rokoch jeho pôsobenia vo funkcii predsedu vlády a prezidenta Ruska.

 

Pripomeňme, že v júni 2017 vyšiel štvordielny film „Rozhovor s Putinom“ Oscarového amerického režiséra Olivera Stonea, ktorý dva roky robil rozhovor s Vladimirom Putinom. Oliver Stone uviedol, že chcel svetu ukázať pravú tvár Ruska a jeho vodcu. Film bol uvedený v Nemecku, Taliansku, Francúzsku, ako aj v iných krajinách. V Rusku ho videlo štyridsať miliónov divákov.     

              

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona