Herec Jeremy Renner popisuje desivé zranenia v prvom rozhovore po nehode snežného pluhu

NETKY.SK • 11 Apríl 2023, 11:30 • 2 min
Herec Jeremy Renner popisuje desivé zranenia v prvom rozhovore po nehode snežného pluhu

NEW YORK - Jeremy Renner po prvýkrát v rozhovore s Diane Sawyerovou opísal, ako presne sa jeho nehoda zo začiatku tohto roka stala.

slovakia

left justify in out

Hviezda Marvelu Jeremy Renner, ktorý mal začiatkom januára hrozivú nehodu, poskytol odvtedy prvý rozhovor. Ten začína tým, že privíta moderátorku Diane Sawyer vo svojom dome a povie jej, že „práve včera vstal“. V čase rozhovoru to bolo len 10 týždňov, čo ho prešiel jeho snehový pluh vážiaci 14 000 libier. Renner si spomína na incident a na to, ako sa pokúsil dostať späť na sedadlo vodiča idúceho vozidla, ktoré sa pohlo smerom k jeho synovcovi. Nehoda sa stala na jeho pozemku v Nevade a zanechala mu 30 zlomených kostí vrátane ôsmich rebier, pravé rameno a koleno, ako aj prerazenú pečeň a skolabované pľúca.

 

Renner bol spočiatku skeptický, či sa vôbec uzdraví. Až keď pochopil, že prežil skutočné utrpenie, položil si otázku, ako bude jeho život a telo vyzerať po zotavení: „Budem len ako chrbtica a mozog ako vedecký experiment?" Herec prezradil Sawyerovej, že svojim rodinným príslušníkom v nemocnici dokonca napísal rozlúčkové listy a povedal, že boli chvíle, keď si myslel, že to neprežije. Napriek hroznej nehode sa však zdá, že Renner má pri zotavovaní skvelú náladu: ,,Stratil som pri tejto nehode veľa mäsa a kostí, ale bol som naplňovaný láskou a titániom," dodáva herec.

 

Celý rozhovor s Rennerom pre ABC News si môžete pozrieť tu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies