Pašovali drogy na vodných skútroch. Došiel im benzín a odhalila ich polícia

NETKY.SK • 18 Február 2021, 12:09 • 2 min
Pašovali drogy na vodných skútroch. Došiel im benzín a odhalila ich polícia

Pašovanie drog sa snaží obmedziť takmer každá svetová krajina. Našťastie, niekedy úradom pomôžu aj samotní nešikovní díleri.

slovakia

left justify in out

Dvaja nešikovní díleri z Anglicka si budú za svoju nešikovnosť musieť odpikať trest. Plavbou cez Severné more im vo vodných skútroch došli pohonné hmoty, a tak museli kontaktovať pomoc. Angličania pašovali kokaín z Holandska späť do Anglicka, drogu by na čiernom trhu predali zhruba za 180-tisíc eur. 

 

Keď 36 a 34-roční pašeráci zistili, že bez benzínu sa ďaleko nedostanú, priplavili sa k inému plavidlu, ktorého členov sa spýtali, či nemajú benzín. Tí vyslali signál pobrežnej službe, ktorá za krátko dorazila aj s niekoľkými dobrovoľníkmi. Pašeráci boli dopravení na súš v sprievode vrtuľníka, pri čom ich okamžite previezli do nemocnice na pozorovanie a následne rovno do cely. 

 

img


Obvinení boli z dovozu drog triedy A, k čomu sa na súde v Ipswichi priznali. Brogan bol odsúdený na sedem rokov a šesť mesiacov väzenia, zatiaľ čo Reillymu bol uložený sedemročný trest.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies