Novú knihu E. Tekelyovej pokrstili seriáloví gynekológovia teplými rožkami

NETKY.SK • 12 November 2010, 13:24 • 2 min
Novú knihu E. Tekelyovej pokrstili seriáloví gynekológovia teplými rožkami

Novú knihu E. Tekelyovej pokrstili seriáloví gynekológovia teplými rožkami

slovakia

left justify in out

img

Novú knihu bývalej modelky, moderátorky a autorky Emmy Tekelyovej pokrstili vo štvrtok večer (11. 11.) v hoteli Tulip House gynekológovia z televízneho seriálu. Herecké trio v zložení Jozef Vajda, Marek Majeský a Maroš Kramár uviedlo do života knihu Chlapi, neštvite nás už!
"Tá kniha by mala za všetky ženy povedať mužom, čo od tých chlapov vlastne chceme, lebo vyzerá to stále ako večné nedorozumenie, iskrenie, hádky, tak som sa rozhodla, že chlapom poviem na rovinu, ako to je," komentovala pre TASR Tekelyová svoju v poradí siedmu knihu.
Autorka chce mužského čitateľa presvedčiť, že má nesprávnu predstavu o ženách. "Aby im bolo jasné, že nie sme také komplikované, zložité, alebo také Xantipy, ktoré chcú stále meniť a vychovávať, nie je to pravda. Aj tie mediálne vzory, ktoré dostávame - metrosexuáli, gastrosexuáli sú marketingové ťahy reklamných agentúr, ktoré vymýšľajú muži," uviedla Tekelyová s tým, že rozhodne netreba za všetkým hľadať ženu. Pre mužov má pripravené jasné ženské stanovisko. "Chceme byť šťastné, chceme spolu s nimi žiť a nech nám venujú trochu lásky, pozornosti a porozumenia."
So svojou reakciou na knihu potešil a roztlieskal prítomných na krste Jozef Vajda. "Ženy, vy chcete z mužov ideály, staviate si ich na piedestály a my muži nemáme dosť síl, aby sme zostúpili dole, ukázali vám svoje jazvy, povedali vám o svojich starostiach, pretože sa bojíme, že by sme navždy stratili vašu lásku," zalovil v pamäti herec a zareagoval na nový knižný titul citovaním Oscara Wilda.
Maroš Kramár sa stal kmotrom knižky z pera E. Tekelyovej už po tretíkrát. "Nosí mi také šťastie, že asi musí byť pri každej," vtipne komentovala výber krstného otca Kramára spisovateľka.
Marek Majeský krstil knihu vôbec po prvýkrát. "Moja dcérka sa volá Emma, možno aj to je jeden z dôvodov, prečo som tu, želám knihe veľa čitateľov a dúfam, že my chlapi sa v nej nájdeme a pomôže nám to v živote," zhodnotil herec, ktorý napokon spolu s kolegami knižku pokrstil veľmi originálnym spôsobom - teplým pečivom, "aby sa predávala rovnako rýchlo ako teplé rožky".
Súčasťou knižného krstu bola aj vernisáž obrazov výtvarníčky Noémi Kolčákovej-Szakállovej, ktorá knižnú novinku z vydavateľstva Ikar Chlapi, neštvite nás už! ilustrovala.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies