Novozélanďania suspendovali ragbyového hráča za sex na letiskovej toalete

NETKY.SK • 6 Október 2016, 15:17 • 2 min
Novozélanďania suspendovali  ragbyového hráča za sex na letiskovej toalete

CHRISTCHURCH - Aaron Smith ubudol z kádra novozélandskej ragbyovej reprezentácie v juhoafrickom Durbane za neprístojné správanie, poslali ho domov.

slovakia

left justify in out

Vylúčili ho po tom, ako rozhorčený manželský pár spätne informoval The Stuff, že aj v sprievode svojho potomka v kočíku 18. septembra okolo 14.00 h na letisku v novozélandskom Christchurchi približne 5-10 minút sluchom registroval sexuálne radovánky hráča s nemenovanou ženou na toalete pre zdravotne postihnutých či rodiny s deťmi.

 

Časť jednoznačne pôsobiacich zvukov nahrali svedkovia mobilným telefónom. Záležitosť oznámili, lebo si takéto správanie vyhodnotili ako neakceptovateľné. Trest pre Smitha potvrdil tréner Steve Hansen. Hráčovi priťažilo aj to, že v inkriminovanej chvíli mal na sebe oficiálne cestovné oblečenie "All Blacks", čo fanúšikovia mohli vnímať ako zneváženie dresu. Podľa The Stuff nebola spoluaktérkou Smithova napospol známa životná partnerka Teagan Voykovichová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies