Nitrianska galéria pripravila pre deti Prázdninové maľovanie

NETKY.SK • 14 Február 2023, 15:30 • 2 min
Nitrianska galéria pripravila pre deti Prázdninové maľovanie

NITRA - Nitrianska galéria pripravuje pre svojich najmladších návštevníkov program aj počas jarných prázdnin. Ako uviedli organizátori, deti sa môžu v termíne od 21. do 24. februára tešiť na rôzne tvorivé dielne.

slovakia

left justify in out

Tento rok sa Prázdninové maľovanie zameria predovšetkým na prácu s hlinou. "Keramická dielňa Palconôžka sa bude konať 21. februára. Je inšpirovaná našou výstavou Akty X a bude zameraná na modelovanie ľudskej figúry a jej častí. O deň neskôr budú deti modelovať jarný zákusok počas dielne s názvom Jarný veterník," uviedla galéria. Hrnček var je názov workshopu inšpirovaného výstavou Štvrtá dimenzia. Konať sa bude 23. februára a účastníci si na ňom vyskúšajú modelovanie rôznych rotačných predmetov. Posledný deň prázdninového programu v Nitrianskej galérii bude patriť dielni Výtvarný atlas zvierat. "Zameraná bude na modelovanie reliéfu," doplnili organizátori. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies