IBM pre Českú a Slovenskú republiku má novú riaditeľku

NETKY.SK • 5 Apríl 2017, 15:54 • 2 min
IBM pre Českú a Slovenskú republiku má novú riaditeľku

BRATISLAVA - Novou generálnou riaditeľkou spoločnosti IBM v Českej republike a na Slovensku sa s platnosťou od začiatku apríla tohto roka stala Zuzana Kocmaníková. Informovala o tom v stredu firma. Nová generálna riaditeľka vo funkcii nahradila Branislava Šeba, ktorý sa rozhodol po deviatich rokoch pokračovať vo svojej profesionálnej kariére mimo IBM.

slovakia

left justify in out

Zuzana Kocmaníková pracuje v IBM od júla 2004. Obchodnou riaditeľkou spoločnosti IBM Česká republika sa stala v júli 2013. Pred nástupom do IBM získavala pracovné skúsenosti v niekoľkých spoločnostiach v Rakúsku a na Slovensku. Je absolventkou Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici a študovala aj na Wirtschaftuniversitaet vo Viedni.

Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje svojim klientom vo vyše 170 krajinách sveta široké portfólio produktov a služieb v oblasti informačných technológií. Na Slovensku spoločnosť IBM aktívne pôsobí od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko s.r.o. bola založená 7. decembra 1992. Hlavné sídlo IBM Slovensko sa nachádza v Bratislave s pobočkami v Banskej Bystrici a Košiciach. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies