Serie A: Trápenie Juventusu pokračuje, nahnevaný Allegri spochybnil rozhodnutia rozhodcov

NETKY.SK • 12 September 2022, 13:13 • 2 min
Serie A: Trápenie Juventusu pokračuje, nahnevaný Allegri spochybnil rozhodnutia rozhodcov

TURÍN - Futbalový Juventus Turín je v prebiehajúcom ročníku Serie A naďalej bez prehry. V nedeľnom zápase 6. kola remizoval so Salernitanou 2:2 po dramatickom závere, keď v priebehu šiestich minút padol vyrovnávajúci gól, ďalší zrušil systém VAR a rozhodca rozdal štyri červené karty.

slovakia

left justify in out

Sporné rozhodnutie rozhodcov, poriadne divoký záver

 

Hostia viedli nad favoritom v polčase 2:0 po presných zásahoch Antonia Candrevu, ktorý premenil strieľanú nahrávku Pasquala Mazzocchiho, a Krzysztofa Piateka. Ten nezaváhal v nadstavenom čase z pokutového kopu, ktorý nariadil VAR po ruke Bremera. Brazílčan znížil v 51. minúte na 1:2, keď poslal za chrbát Luigiho Sepeho nechytateľnú hlavičku po centri Filipa Kostiča.

Záverečnú drámu odštartoval Tonny Vilhena, ktorý v pokutovom území fauloval Alexa Sandra. Nariadený pokutový kop najskôr nepremenil Leonardo Bonucci, no loptu následne dorazil za chrbát Sepeho. O dve minúty sa presadil pri rohovom kope domáci Arkadiusz Milik, ale VAR gól neuznal pre ofsajd, v ktorom sa ocitol Bonucci. Rozhodca Matteo Marcenaro následne udelil Poliakovi druhú žltú kartu za vyzlečenie dresu. Pred záverečným hvizdom sa ešte dostali do potýčky Juan Cuadrado (Juventus) a Federico Fazio (Salernitana) a za neprimeranú reakciu na dianie na ihrisku musel lavičku opustiť aj Massimiliano Allegri.

 

 


Domáci tréner spochybnil aj verdikt VAR-u, ktorý pri analýze nezobral do úvahy Candrevu stojaceho blízko rohovej zastávky, odkiaľ rozohrával štandardku Cuadrado. Upozornil na to aj Allegri, keď si vyžiadal kompletný záber, na ktorom bude aj stredopoliar hostí.

"Nevideli sme to video, čo ak bol za ním? Nemáme ten záber, nemá ho nikto, takže neviem," uviedol kouč pre AFP. "Sme sklamaní, ale toto je futbal. Pamätám si podobný zápas proti Manchestru United, prehrali sme ho po nepremenení siedmich šancí a inkasovaní z dvoch centrov," dodal Allegri, ktorého zverenci mali na ihrisku prevahu a boli aktívnejší po všetkých stránkach. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona