Nové spracovanie Doktora Dolittla sa dostane do amerických kín v roku 2019

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 07:59 • 2 min
Nové spracovanie Doktora Dolittla sa dostane do amerických kín v roku 2019

LOS ANGELES - Predstavitelia amerického filmového štúdia Universal Pictures oznámili, že pripravovaná nová snímka o doktorovi Dolittlovi sa dostane do amerických kín 24. mája 2019.

slovakia

left justify in out

Pôjde o ďalšie spracovanie knižnej série Hugha Loftinga o príbehoch doktora Johna Dolittla. V hlavnej úlohe zatiaľ nepomenovanej novinky sa predstaví Robert Downey Jr., réžiu dostal na starosť Stephen Gaghan, ktorý spolu s Tomom Shepherdom napísal aj scenár.

Prvým filmovým spracovaním bol muzikál Doktor Dolittle (1967), známy aj pod názvom Doktor Jajbolí, v ktorom sa v titulnej úlohe predstavil Rex Harrison. Snímka získala deväť nominácií na Oscara, z ktorých dve premenila na víťazstvo. V roku 1988 sa dostala do kín komédia Doktor Dolittle v hlavnej úlohe s Eddiem Murphym, ktorá sa dočkala štyroch pokračovaní.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies