Černák sa hodil do dráhy puku, zranenie ho možno vyradí na niekoľko zápasov

NETKY.SK • 26 Február 2021, 16:14 • 2 min
Černák sa hodil do dráhy puku, zranenie ho možno vyradí na niekoľko zápasov

TAMPA - Slovenský hokejista Erik Černák nedohral štvrtkový zápas NHL, v ktorom jeho Tampa Bay zdolala Carolinu (3:1). Jeden z kľúčových obrancov obhajcu Stanleyho pohára odohral v druhej tretine len štyri striedania.

slovakia

left justify in out

Potom sa snažil zablokovať strelu súpera a utrpel pri tom zranenie v dolnej časti tela. Puk ho trafil do nohy a následne s problémami odišiel na striedačku a už sa späť na ľad nevrátil. Černák v zápase odohral 8:24 min a za ten čas stihol uštedriť súperom tri bodyčeky a raz vystrelil na bránku.

 

 

Bude to strata, ale majú už náhradu 
Ak by mal Černák nejaký čas absentovať, podľa trénera Jona Coopera by to bola pre tím tvrdá rana. "Černák je jeden z dôležitých defenzívnych hráčov Lightning. Ak bude nútene pauzovať, v zostave Tampy Bay ho v druhom obrannom páre nahradí Luke Schenn," uviedol web CBS Sports.

 

img

 

Sezóna 2020/2021
Košický rodák odohral v aktuálnej sezóne NHL 16 zápasov, v ktorých si pripísal štyri asistencie, štyri plusové body aj desať trestných minút. Dva zápasy už v januári vynechal pre zranenie v hornej časti tela.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona