Černák v noci bodoval, no Tampe to na víťazstvo nestačilo

NETKY.SK • 12 September 2020, 11:33 • 2 min
Černák v noci bodoval, no Tampe to na víťazstvo nestačilo

Hokejistom New Yorku Islanders sa až na tretí pokus podarilo zdolať hráčov Tampy Bay vo finále Východnej konferencie v play-off zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Černáka bolo na ľade vidieť

Isles v piatkovom súboji zdolali Bolts 5:3 a stav série hranej na štyri víťazstvá znížili na 1:2. Tampe Bay v piatok nestačila ani asistencia slovenského obrancu Erika Černáka, ktorý na ľade strávil 17:22 min a okrem gólovej prihrávky na presný zásah Tylera Johnsona na 3:3 si pripísal aj dve strely na bránku a jeden "hit".

 

img

 

Vývoj zápasu
Islanders v zápase v kanadskom Edmontone prišli o vedenie 1:0 aj 3:1. V záverečnej päťminútovke tretej tretiny však pridali štvrtý a piaty gól mužstva Brock Nelson s Justinom Pageauom. A to rozhodlo. Osem piatkových gólov dosiahlo osem rôznych strelcov. 

 


Hviezdili obidvaja gólmani
Súboj dvoch ruských brankárov dopadol v piatok lepšie pre Semiona Varlamova, ktorý predviedol 34 úspešných zákrokov a tiež bol dôležitou súčasťou triumfu NY Islanders. Jeho náprotivok v bránke súpera Andrej Vasilevskij zneškodnil 31 striel Isles.

 

img


V noci zo soboty na nedeľu je na programe štvrtý duel série medzi Dallasom Stars a tímom Vegas Golden Knights, pričom Dallas slovenského beka Andreja Sekeru vedú 2:1 na zápasy. Tampa Bay Lightning a New York Islanders si opäť zmerajú sily v nedeľu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies