Nočné požiare na východnom Slovensku spôsobili škody za desiatky tisíc eur

NETKY.SK • 3 Február 2012, 08:11 • 2 min
Nočné požiare na východnom Slovensku spôsobili škody za desiatky tisíc eur

Nočné požiare na východnom Slovensku spôsobili škody za desiatky tisíc eur - Slovensko Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) sa vo štvrtok (2. 2.

slovakia

left justify in out

img

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) sa vo štvrtok (2.2.) večer podieľali v Prešovskom a Košickom kraji na likvidácii požiarov viacerých objektov. Oheň napáchal najväčšie škody na jednom z domov v Michalovciach. Vyčíslili ju na 30.000 eur. 
      V obci Sedlice v Prešovskom okrese zachvátil oheň strechu jedného z miestnych rodinných domov približne o 20.20 h. "Požiar spôsobil škodu približne 17.000 eur, k zraneniu osôb nedošlo," TASR informoval Peter Kubík z Operačného strediska Krajského riaditeľstva HaZZ v Prešove.
      Ako dodal, k ďalšiemu požiaru došlo vo štvrtok po 22. hodine v Levoči. Oheň sa rozšíril na strechu a povalu pohostinstva na Potočnej ulici. "V tomto prípade vznikla škoda 3000 eur. Zranené osoby neevidujeme," vysvetlil Kubík s tým, že príčiny oboch požiarov sú momentálne v štádiu vyšetrovania. 
      Oheň likvidovali vo štvrtok večer hasiči aj na Vrboveckej ulici v Michalovciach. Informáciu o požiari, ktorý zachvátil dom s celodrevenou konštrukciou, získali o 20.59 h. "Pri zásahu ani pred ním k zraneniu osôb nedošlo," uviedol pre TASR Jozef Mižura z Operačného strediska Okresného riaditeľstva HaZZ v Michalovciach. Ako ďalej uviedol, oheň sa rozšíril na objekt od dreveného stropu nad krbom. Škodu vyčíslili na 30.000 eur, uchránené hodnoty na 60.000 eur. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies