Noc, ktorá vám bude chutiť – centrum Prešova bude opäť patriť jahodám a zábave

NETKY.SK • 18 August 2023, 09:35 • 2 min
Noc, ktorá vám bude chutiť – centrum Prešova bude opäť patriť jahodám a zábave

Po vydarenom minuloročnom originálnom podujatí Jahodová noc sa Prešovčania a návštevníci mesta opäť budú môcť stretnúť v uliciach centra, zabávať a ochutnávať jahodové dobroty až do neskorej noci.

slovakia

left justify in out

Dve najrušnejšie ulice – Floriánova a Jarková sa v piatok 25. augusta na záver prázdnin premenia na malý, no o to veselší festival chutí, vôní, spevu, tanca a nezabudnuteľnej atmosféry.

Návštevníci sa môžu tešiť na jahodové palacinky, koláčiky, zmrzlinu, ochutnať z originálnej Jahodovice, či sviežich letných koktejlov.

V rámci hudobnej časti vystúpia pod holým nebom For You, Léthe Quartet, DJ Incognito či folklórny súbor Rozmarija, budú prebiehať viaceré aktivity pre deti, športové súťaže.

Súčasťou Jahodovej noci a jej čarovnej atmosféry budú efektné nasvietené budovy vo večerných hodinách, zábavná fotostena a prekvapenia na záver, v rámci ktorého sa dozviete, prečo sa Prešovu hovorí jahodové mesto.

Jahodové mesto je tiež rovnomenný názov iniciatívy na rozvoj turizmu v Prešove, ktorá toto vydarené podujatie – pod záštitou primátora organizuje.

Ak si nechcete nechať ujsť žiadnu z jahodových dobrôt, ktoré sa budú podávať v rámci festivalu, do  festivalu sú zapojené podniky: Staré dobré Mexiko, Delizie, La Cucaracha, Penzión Atrium, Sushinami a Zmrzlina Croatia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
jahodovanoc.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies