Niekoľko týždňov po smrti Ivety Bartošovej: Rychtář už má milenku!

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 11:35 • 2 min
Niekoľko týždňov po smrti Ivety Bartošovej: Rychtář už má milenku!

PRAHA – Od tragickej smrti speváčky Ivety Bartošovej (†48) neuplynuli ani dva mesiace a vdovec Josef Rychtář (56) si už našiel náhradu.

slovakia

left justify in out

Jedná sa o Janu Podlesákovú, ktorá to že je Rychtářova priateľka oznámila cez SMS-ku bývalému milencovi Ivety Bartošovej Domenicovi Martuccimu (37). „Josef Rychtář si našiel milenku už pár dní po smrti Ivety. Slečna Jana Podlesáková mi to potvrdila do súkromnej správy. Samozrejme som si ihneď myslel (ako si myslíte aj vy), že je to nezmysel a jedná sa o nejakého blázna. Okrem toho, že chodí s Rychtářom si taktiež napísala, že bola prítomná pri telefonáte, ktorý som mal s Rychtářom v sobotu ráno,“ napísal Talian Martucci na svojom Facebooku. O telefonáte s Rychtářom nikomu nepovedal, a tak si myslí, že Podlesáková bola vtedy s ním.

 

img

 

Josef Rychtář však tvrdí, že žiadnu priateľku nemá. „Nie je to pravde, žiadnu priateľku samozrejme nemám. Je to absolútny nezmysel. Niekto sa chce zrejme zviditeľniť,“ povedal pre denník Aha!.

 

Jana Podlesáková je podľa českého portálu extra.cz posadnutá Ivetou Bartošovou a niekoľkokrát sa objavila aj pri jej vile po jej smrti.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies