Bývalého šampióna UFC Caina Velasqueza obvinili z pokusu o vraždu

NETKY.SK • 2 Marec 2022, 09:35 • 2 min
Bývalého šampióna UFC Caina Velasqueza obvinili z pokusu o vraždu

SAN JOSÉ – Jeden z najznámejších MMA bojovníkov sveta, tridsaťdeväťročný Cain Velasquez, sa momentálne nachádza vo väzbe. Dôvodom je pondelková streľba, ktorá sa odohrala v štáte Kalifornia.

slovakia

left justify in out

Polícia v San José v týchto dňoch vyšetruje incident v meste Morgan Hill. Podľa zahraničných správ sa Velasquez dostal do konfliktu s dvomi mužmi kvôli obvineniam, ktoré sa týkali jeho dieťaťa.

 

 „Hovorí sa, že Cain v aute naháňal dvoch mužov. Jeden z nich mal zneužívať jeho dieťa v škôlke, druhý muž bol otcom obvineného. Velasquez vystrelil trikrát a postrelil staršieho muža. Netuším, či si ich pomýlil,“ prezradil twitterový účet Fight Oracle.

 

 

Muž bol následne prevezený do nemocnice a nenachádza sa v ohrození života, zatiaľ čo Velasquez skončil v putách za pokus o vraždu. Vzápätí sa ocitol vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu. Dnes ho čaká prvé vypočúvanie.

 

Američan s mexickým pôvodom sa do povedomia verejnosti zapísal v roku 2010, keď porazil vtedajšieho šampióna UFC v ťažkej váhe Brocka Lesnara už v 1. kole a získal titul, o ktorý však prišiel po 64-sekundách prvej obhajoby proti Juniorovi Dos Santosovi. V odvetnom zápase ho ale Velasquez dokázal poraziť a stal sa dvojnásobným držiteľom titulu. Šampión triumfoval aj v rozhodujúcom treťom zápase v októbri 2013.

 

 

Po ukončení kariéry v MMA sa Velasquez presunul do sveta profesionálneho wrestlingu. Po úspešnom pôsobení v mexickej AAA podpísal kontrakt s najväčšou organizáciou sveta WWE, kde obnovil rivalitu s Brockom Lesnarom. Na platenej akcii Crown Jewel 2019 ho však Lesnar porazil za necelú minútu a pol a o niekoľko mesiacov ho prepustili. Odvtedy opäť zápasí v Mexiku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies