Niekedy pracovný pohovor nevyjde tak ako sme si predstavovali

NETKY.SK • 22 Október 2016, 15:53 • 2 min
Niekedy pracovný pohovor nevyjde tak ako sme si predstavovali

BRATISLAVA - Pracovným pohovorom si prešlo už väčšina ľudí. Ak patríte medzi nich viete, že otázky dokážu niekedy pekne zaskočiť. Prečítajte si najhoršie zážitky z pracovných pohovorov.

slovakia

left justify in out

"Nestihol som včas vypľuť žuvačku, zazmätkoval som a prilepil som si ju na dlaň. A áno, tú istú ruku som potom podal šéfovi."Je viac než isté, že potencionálny šéf z toho nebol vôbec nadšený a tento muž pracovnú pozíciu nezískal. 

 

"V nedeľu som skončil v posteli so ženou, s ktorou som niečo popil na bare. Bol to klasický sex na jednu noc. Nevedel som, čím sa živí. A bohužiaľ som sa to dozvedel v pondelok, keď so mnou robila pohovor... " 

 

A ďalší trapas, sexom tiež dosť súvisí so sexom: "Vyzvali ma, aby som ukázal vodičák, keď som ho vyťahoval, vyskočil z tašky aj kondóm a samozrejme rovno na stôl pred šéfa," smeje sa dnes už v pohode tridsaťročný uchádzač o prácu.

 

Ach tie otázky. Niekedy nás riadne potrápia. Napríklad na otázku, akým zvieraťom by ste sa najradšej stal a prečo, odpovedal respondent: "Najradšej by som bol korytnačkou, som totiž rovnako pomalý. A naozaj sa vôbec nikdy neponáhľam." 

 

Zákerná môže byť tiež otázka na vašu najhoršiu vlastnosť. Tu by úprimnosť mala ísť naozaj bokom. To už teraz vie aj istá žena, ktorá odpovedala: "Som extrémne lenivá a často vôbec nereagujem na zvonenie budíka, pretože jednoducho hrozne nerada vstávam do práce."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies