Nick Cave and the Bad Seeds zverejnili pieseň Give Us A Kiss

NETKY.SK • 4 September 2014, 17:27 • 2 min
Nick Cave and the Bad Seeds zverejnili pieseň Give Us A Kiss

BRATISLAVA - Austrálska formácia Nick Cave and the Bad Seeds zverejnila skladbu Give Us A Kiss. Novinka vychádza dnes v digitálnej podobe ako singel spolu s piesňou Jubilee Street, pričom 10. novembra skupina ponúkne aj limitovanú vinylovú edíciu singla.

slovakia

left justify in out

Give Us A Kiss pochádza zo snímky Nick Cave: 20 000 dní na Zemi, ktorú slovenské kiná začnú premietať 18. septembra. Dokument, ktorého dej zachytáva 24 hodín života lídra spomínanej kapely Nicka Cavea, nakrútili Iain Forsyth a Jane Pollard. Päťdesiatšesťročný spevák sa podieľal aj na scenári snímky. 

 

 

Hudobník, scenárista a spisovateľ Nick Cave založil kapelu Nick Cave and the Bad Seeds v roku 1983 po rozpade skupiny The Birthday Party. Doteraz ponúkli 15 štúdioviek, pričom zatiaľ poslednú Push the Sky Away vydali vlani vo februári. Na konte majú tiež štyri záznamy z koncertov, dve kompilácie a single ako The Mercy Seat, Where the Wild Roses Grow (feat. Kylie Minogue) či Into My Arms. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies