NHL: Veterán MacKenzie sa stal kapitánom Floridy, zranený Huberdeau vynechá 3-4 mesiace

NETKY.SK • 10 Október 2016, 14:56 • 2 min
NHL: Veterán MacKenzie sa stal kapitánom Floridy, zranený Huberdeau vynechá 3-4 mesiace

SUNRISE - Skúsený hokejový útočník Derek MacKenzie sa stal v poradí deviatym kapitánom v histórii Floridy Panthers.

slovakia

left justify in out

Klub zámorskej NHL oznámil, že jeho asistentmi v nadchádzajúcej sezóne budú mladík Aaron Ekblad a Fín Jussi Jokinen. Tridsaťpäťročný MacKenzie vstupuje do svojej tretej sezóny v drese "panterov", v tej minulej si ako center štvrtého útoku pripísal šesť gólov a 13 asistencií v 64 zápasoch.

 

Florida sa bude musieť dlhšie zaobísť bez útočníka Jonathana Huberdeaua, ktorý pre zranenie v dolnej časti tela vynechá tri až štyri mesiace. Dvadsaťtriročný ľavý krídelník nedohral sobotňajší prípravný duel s Floridou po tom, čo mu korčuľou prešiel po zadnej časti členka Sergej Kalinin. Pre Panthers je to veľká strata, Huberdeau pravidelne nastupoval v prvej formácii s Jaromírom Jágrom a Aleksandrom Barkovom, v 76 stretnutiach uplynulej sezóny nazbieral 59 bodov za 20 gólov a 39 asistencií. Informácie priniesol oficiálny webový portál NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies