NHL: Trh s voľnými hráčmi otvorený - Ladd sa upísal Islanders

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 18:33 • 2 min
NHL: Trh s voľnými hráčmi otvorený - Ladd sa upísal Islanders

BROOKLYN - V piatok 1. júla sa na poludnie (o 18.00 SELČ) otvoril v zámorskej hokejovej NHL trh s voľnými hráčmi. Hneď v prvých minútach kluby ulovili tie najväčšie "ryby".

slovakia

left justify in out

Skúsený krídelník Andrew Ladd sa ako neobmedzený voľný hráč upísal na sedem rokov New Yorku Islanders, kde za toto obdobie zarobí v súčte 38,5 milióna dolárov, čo predstavuje priemer 5,5 mil. USD za sezónu.

 

Ladd zastával takmer päť rokov funkciu kapitána Winnipegu, Jets sa však v minulej sezóne rozhodli nepredĺžiť s 30-ročným útočníkom spoluprácu a ročník tak dokončil v Chicagu. S ním už v roku 2010 získal slávny Stanleyho pohár, ktorý predtým dobyl aj s Carolinou.

 

V uplynulej sezóne nazbieral na svoje pomery chudobných 46 bodov (25+21), "ostrovania" však veria, že Ladd sa v Brooklyne ešte ofenzívne rozbehne.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies