NHL: Skórovali Tatar, Meszároš i Chára, Halák za Islanders nechytal

NETKY.SK • 1 Marec 2015, 09:30 • 2 min
NHL: Skórovali Tatar, Meszároš i Chára, Halák za Islanders nechytal

NEW YORK - Slovenský hokejista Tomáš Tatar rozhodol o výhre Detroitu nad Nashvillom (4:3) v sobotňajšom zápase zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Útočník "červených krídiel" sa presadil za nerozhodného stavu 3:3, keď jeho strieľanú prihrávku v 50. minúte si korčuľou do vlastnej siete zrazil domáci obranca Roman Josi. Pre Tatara to bol 25. gól v sezóne.
      

Presný zásah jeho krajana Andreja Meszároša nestačil Buffalu k triumfu nad Floridou. "Panteri" vyhrali 5:3, v domácom drese debutoval český veterán Jaromír Jágr, ktorý po prestupe z New Jersey odohral niečo viac ako 17 minút a do štatistík sa zapísal troma streleckými pokusmi.
      

Boston zdolal Arizonu 4:1. Leví podiel mal na tom slovenský kapitán "medveďov" Zdeno Chára, ktorý ku gólu pridal aj jednu asistenciu.

      

NHL - výsledky:
Florida - Buffalo 5:3 (Andrej Meszároš za hostí 1+0), Nashville - Detroit 3:4 (za hostí Tomáš Tatar 1+0), Columbus - New Jersey 0:2, New York Islanders - Carolina 3:5, Boston - Arizona 4:1 (Zdeno Chára za domácich 1+1), Montreal - Toronto 4:0, Philadelphia - New York Rangers 4:2, Colorado - Minnesota 1:3, Edmonton - St. Louis 1:2, San Jose - Ottawa 2:4



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies